Vrijdag 27 november heeft Sinterklaas een bezoekje gebracht aan DSS. Vol verwachting waren de F-jes aan het wachten toen twee pieten op het raam tikten en binnenstormden. Zij vertelden dat Sinterklaas altijd langskomt als er Sinterklaas liedjes gezongen worden. Er werden prachtige liedjes gezongen en Sinterklaas kwam onder begeleiding van nog twee pieten binnen!

Alle teams werden naar voren geroepen en kregen van Sinterklaas de complimenten voor hun handbalprestaties. Na veel pepernoten en liedjes zingen moest Sinterklaas helaas weer verder. Gelukkig had hij een mooi kado achtergelaten voor de F-jeugd; een rode bidon met het logo van DSS.

De D- en E- jeugd hadden allen 2 ingepakte kado’s mee. Zij speelde een dobbelspel waarbij de kado’s vaak van eigenaar veranderden of er een lied gezongen moest worden. Vooral de D1 heeft hardop prachtige Sinterklaasliedjes gezongen.

Na het dobbelspel was er een tombola waar we mooie prijzen mochten verloten; bioscoopkaartjes, zwembadkaartjes, kaartjes van Monkeytown, bidons, kaartjes voor Bounce, een spel en als hoofdprijs een Hummel shirt en broek (gesponsord door Marcel Sport).

Er zijn vele meiden en jongens met een mooi prijs naar huis gegaan. De hoofdprijs is gewonnen door Finette. Zij gaat een mooi setje uitkiezen. Na afloop kreeg iedereen nog een chocolade Sinterklaas mee en een kortingsbon van Bounce.

De Sinterklaas commissie kan terugkijken op een geslaagd feest met veel vrolijkheid en gezelligheid. Klik hier voor de foto’s van dit feest. Ook hebben de F’jes op dinsdag 1 december een pietentraining gehad wat super leuk was. Klik hier voor een aantal foto’s.

Een extra bedankje voor Sinterklaas, de pieten, de hulpouders maar zeker de sponsoren;
·         Bounce
·         Cineworld
·         Marcel Sport
·         Monkey town
·         Rozenbroek
·         Zwembad De Waterakkers