Beste handbalvrienden,

 

Spelregelkennis vinden we, bij het NHV, erg belangrijk en daarom willen we dit bij de jongere jeugd op een speelse manier onder de aandacht brengen. Het Nederlands Handbal Verbond organiseert dan ook dit jaar weer spelregeltesten voor de E- en de D-jeugd op meerdere plekken in het land.

De spelregeltest binnen Noord-Holland-Noord zal plaatsvinden op:

Zaterdag 18 oktober 2014

in sporthal de Waardergolf te Heerhugowaard,

van 10.00 – 12.00 uur voor de E jeugd

van 13.00 – 15.00 uur voor de D jeugd

Opgave kan door middel van het inschrijfformulier. Klik hier om het formulier te openen. Het formulier dient voor donderdag 18 september 2014 binnen te zijn bij het NHV.

Vanzelfsprekend zal tijdens de spelregeltest het testen van de spelregelkennis centraal staan, maar er zijn natuurlijk ook diverse actieve onderdelen. Elke speler die aan de spelregeltest deelneemt, krijgt een leuk t-shirt als aandenken. Dus schrijf je snel in, want vol=vol. Aan het einde van het programma zullen in beide leeftijdscategorieën de best presterende teams bekend worden gemaakt en daarnaast ontvangen ook de beste individuele deelnemers een prijs. Na ieder blok kan er ook gezwommen worden (vanaf 13.00 tot 16.00 uur) op eigen kosten en verantwoordelijkheid.

 

Klik hier voor de brief die je als vereniging naar je leden kan mailen over de spelregeltest.

 

Heb je nog vragen dan kan je uiteraard contact opnemen met onze servicedesk.

 

Met vriendelijke groeten,

Nederlands Handbal Verbond