Start seizoen Dames 1

Deze week start Dames 1 weer met de voorbereidingen voor het nieuwe zaalhandbalseizoen. Vorig jaar is DSS Dames 1 op een 7e plaats geëindigd in de landelijke eerste divisie en dat wil DSS op zijn minst evenaren dit seizoen. Het is het tweede seizoen dat het team onder de bezielende leiding van trainer/coach Serge ter Horst staat.

Dames 1 begint dit seizoen met een zeer krappe en relatief jonge selectie. Een 3 tal A-junioren maken de overstap naar het eerste damesteam: Britte Leenstra, Floor Bos en Jessie van Lieshout. Murron Ris is vanuit Dames 2 geselecteerd voor het eerste. Daarnaast is een oud-gediende van DSS, Melissa Wilmsen, teruggekeerd naar de ploeg uit Heemskerk. Voor Jodie Meiland komt de start nog iets te vroeg, zij kampt met een langdurige knieblessure. Door diverse redenen is de selectie beperkt en daarom is DSS Handbal nog op zoek naar nieuwe speelsters en een keepster. Dus heb je ambitie en ervaring, neem dan vooral contact met ons op om kennis te maken (Monique de Vijlder via email: prsponsor@dsshandbal.nl).

Eind augustus gaan de dames op trainingsstage in België. Aldaar worden wedstrijden gespeeld tegen de Belgische beker- en landskampioen HB St Truiden en Femina Visé.
Een week later volgt er een trial op 2 september in Sporthal De Waterakkers tegen Geel Zwart en DSO.

8 september vangt de competitie aan en dan speelt DSS Dames 1 de eerste uitwedstrijd tegen E&O uit Emmen.

Wij hopen alle handballiefhebbers uit de omgeving weer te mogen begroeten tijdens onze thuis wedstrijden in Sporthal De Waterakkers in Heemskerk. Het programma kunt u terug vinden op www.dsshandbal.nl

Op de foto Britt van Elsacker met een mooie aanvallende actie.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!