Tegeltientjesactie

Trots… dat zijn wij op het resultaat van de kick-off van de Tegeltientjesactie!

Zaterdag 13 februari hebben wij tijdens het G-handbal en de wedstrijd van Dames 1 tegen SEW al ruim 200 vloertegels verkocht! Wat een hartverwarmende reacties hebben wij van iedereen mogen ontvangen, dat doet ons veel goed. En wij gaan natuurlijk dóór!

Niet iedereen was namelijk in de gelegenheid om zaterdag een tegel te kopen, vandaar dat wij alle leden via deze mail op de hoogte willen stellen van deze actie. Heb je al een tegel gekocht, dan bedanken we je alvast hartelijk!

Op dit moment hebben wij circa 50% van alle vloertegels verkocht, maar wij gaan uiteraard niet voor het halve werk en gaan door tot alles is verkocht!

Als alle leden minimaal 1 tegel kopen, dan bereiken wij ons doel en wordt de gehele kantine en hal maar waarschijnlijk ook de kleedkamers van DSS voorzien van een splinternieuwe vloer! Voor slechts 10 euro per lid kunnen wij dit bereiken, laten wij zorgen dat DSS (Door Samenwerking Sterk) wederom waargemaakt kan worden!

Draag uw steentje bij en koop een ‘tegel’ voor tien euro!

Stuur een mail naar ingrid@dsshandbal.nl en vermeld daarin het aantal tegels dat u wilt kopen en uw bankrekeningnummer. De penningmeester van DSS incasseert dan het geld door middel van een éénmalige machtiging (net zoals dat werkt bij de inning van de contributie).

Ook is het mogelijk het geld zelf over te maken (10 euro per tegel) op rekening NL58 RABO 0326241051 t.n.v. Handbalvereniging DSS.

Na uw inschrijving ontvangt u van ons uw eigen tegelnummer! Deze tegel wordt uw eigen tegel waarop u mag staan, zitten, u mag ‘m schoonmaken en oppoetsen…Wat u maar wilt.

Maar er is meer….Tegelactie plaatje

Als alle tegels verkocht zijn dan verloten wij een tablet t.w.v. € 299,00!

Meer info omtrent deze actie op de website van DSS: Tegeltientjesactie DSS