Koop een ‘tegel’ voor tien euro!
Altijd al een eigen vloertegel willen hebben? Dan is dit uw kans! Wanneer u een vloertegel koopt, mag u zelf kiezen op welke plek u uw tegel in de gerenoveerde kantine wilt hebben. Dit is uw tegel waarop u mag staan, zitten, u mag ‘m schoonmaken en oppoetsen wat u maar wilt.
Zodra de vloer volledig grijs gekleurd is hebben we het bedrag bijeen! Dat zou toch mooi zijn om Door Samenwerking Sterk ons doel te bereiken? De plattegrond van de vloer wordt regelmatig bijgewerkt en via de website van DSS houden we u op de hoogte van de vorderingen.

Maar er is meer….
Als alle tegels verkocht zijn dan verloten wij een tablet t.w.v. € 299,00!

Hoe kom ik aan zo’n tegel?

Optie 1: Zaterdagavond 13 februari
Deze avond hebben we aan de Tegeltientjesactie een loterij verbonden. U ontvangt per tegel 5 (!) lootjes waarmee u kans maakt op mooie prijzen! Op deze avond kunt u contant afrekenen (zorgen dus voor voldoende tientjes op zak!) of middels een eenmalige machtiging.

Optie 2: Inschrijving via DSS mail
Indien u niet in de gelegenheid bent om op 13 februari tegels te kopen, dan kunt u via een reactie naar ingrid@dsshandbal.nl het aantal tegels doorgeven dat u wilt kopen.
U kunt dan het bedrag (10 euro per tegel) overmaken op NL58 RABO 0326241051 t.n.v. Handbalvereniging DSS.

Maar wie slim is… komt op 13 februari a.s. naar Sporthal De Waterakkers!
Zaterdag 13 februari a.s., als ons G-team en Dames 1 in actie komt, wordt er aan de Tegeltientjesactie een loterij verbonden. Koopt u er dan 1 (of meer natuurlijk…..) dan ontvangt u per tegel 5(!) lootjes waarmee u kans maakt op prachtige prijzen. De hoofdprijs een Philips Airfryer en verder een tafel vol met mooie spullen!

Tegelactie plaatje