Hier een update wat er de laatste weken is gebeurd en wat er komende weken gaat gebeuren.

Op 26 maart was de eerste klusdag die in het teken stond om de accommodatie gereed te maken voor het nieuwe seizoen en voorbereidingen treffen voor het vervangen van de kozijnen. Naar schatting zijn er 25 á 30 vrijwilligers bij deze dag betrokken geweest. Er is deze dag enorm veel werk verzet en zelfs meer dan verwacht. Buiten wat er gepland stond is er een hoop afval afgevoerd, kantine, keuken en kleedkamers schoongemaakt, dak lekkage verholpen.

Wat de bestrating en de vervuiling op het derde veld betreft is er een beroep gedaan op de gemeente en deze hebben dit in behandeling genomen.
Afgelopen zaterdag 2-april is het kozijn van de oude kleedkamer 5 eruit gehaald en is de nis dichtgemetseld met blokken. Later word dit nog afgetimmerd met trespa.

De eerste 2 klusdagen zitten erop en waren een succes en hoop dat de volgende dagen met de zelfde samenwerking, enthousiasme en lol gaan plaats vinden.

Zoals eerder vermeld komen de kozijnen in week 14 en worden de eerste geplaats op 16-4-2016. Voor deze dag hebben nog een timmerman en 3 handige klussers nodig en 2 man voor hand en span diensten.

Je kan je opgeven via de mail of stuur een appie. Tevens word de planning opgehangen in de hal van de kantine en kan je je hierop inschrijven.

Ook voor na de 16de van april kan je je al opgeven.

Meld je aan bij Arjan Steentjes: steentjes1976@gmail.com

Alle hulp is welkom!


IMG_5640 IMG_5615 IMG_5425 IMG_5419 IMG_5417 IMG_5415 IMG_5412 (2)