Wat een wedstrijd zondag! Wij, Sandy en Babs, hebben vandaag nog even nagenoten van de inzet van onze toppers!
Wij zeggen in de kleedkamer steeds: de voorbereiding begint bij hoe je traint en hoe je de warming-up doet! Nou die was flitsend afgelopen zondag a la dames 1. . . dit houden we erin!!!! Het resultaat mag er dan ook zijn : een 22-15 overwinning op Westfriezen! We stonden steeds aan de goede kant van de score, maar de Westfriezen hielden het best spannend. . . .

Gelukkig zie je bij ons dat het team steeds beter op elkaar ingespeeld raakt en dat iedereen bereid is om voor het team te werken en zich “ op te offeren “ door soms wat langer op de kant te zitten of niet voor eigen doelpunten te gaan en heel goed te kijken en overspelen naar degene die er nog beter voor staat!
Verborgen keeperstalent bij Fenna ?!?
Jasmijn en Esmee die nog maar met hun 1e seizoen bezig zijn en zich al zo goed ontwikkelen, zowel op het doel als in het veld!!!
Linette die het toch iedere week extra moeilijk wordt gemaakt door de tegenstanders en toch met een glimlach op doorgaat!
Dit seizoen een nieuwe rol, cirkelspeelster, waar Demi steeds beter in groeit!
Indy werkt als een beer in de verdediging en probeert goed aanspeelbaar te zijn in de aanval, het volgende doelpunt hangt in de lucht . . . .
Onze Sophie, staat haar mannetje met Linette samen als sluitpost en maakt het menig verdedigster moeilijk met haar linkerarm in de aanval!
Barry die zijn energie steeds beter weet te doseren, vliegensvlug op de hoek, net als Jasmijn en Demi en met een mooie passeerbeweging!
Daphne onze stabiele factor, die de rust bewaarde en de ruimte steeds weer zocht!
Het bleef lange tijd spannend en gelukkig bleven wij druk zetten en goed balbezit houden! Aan het einde van de wedstrijd hadden Demi en Linette het 1-2tje door en liepen we steeds verder uit! Dat gaf ook voor de andere vertrouwen om verdedigend op zoek te gaan naar de bal en hun doelpuntjes mee te pikken!
DSS E1, ONETEAMONEDREAM, wij zijn super trots op jullie en blij met het mooie compliment wat wij in de derde helft mochten ontvangen “ goed gecoacht, dames”. Op naar CSV. . .

Sportieve groetjes van de trotse coach en teambegeleidster!
Sandy en Babs

img_9622