Verslag DSS G-handbal toernooi

Zondag 10 maart 2019 vond het leukste toernooi van Heemskerk plaats: het tweede DSS G-handbaltoernooi.

Aan dit toernooi deden maar liefst acht teams mee. Het team van DSS werd aangevuld met vier toppers van SEW!

Het eerste fluitsignaal klonk om 10:15. Tijdens deze wedstrijd werd er goed samengespeeld en werden er mooie doelpunten gemaakt. Helaas ontstond er tijdens de tweede wedstrijd lekkage waardoor spelen op een heel veld niet meer mogelijk was. Door de flexibele houding van zowel de organisatie als de spelers werd er snel verder gespeeld op een half veld. Doordat bijna iedereen zijn hulp aanbood, werden de tribunes, tijdwaarnemers, EHBO’ers en onze fantastische omroepster snel verplaatst.

De teams speelden met vijf in plaats van zes spelers tegelijk en ook nu werd er goed samengespeeld, werden er mooie doelpunten gemaakt en hielden de keepers de meest onmogelijke ballen tegen. Op de helft van de dag mochten de teams met een vlag van hun club onder begeleiding van een feestelijk muziekje oplopen. Terwijl alle spelers op het veld stonden, was er ruimte voor een minuut stilte voor een speelster van Westsite die vlak voor het toernooi onverwacht was overleden. Indrukwekkend om mee te maken dat het in de zaal, met zoveel mensen, helemaal stil was!

Na een teamfoto met alle teams werden er weer mooie wedstrijdjes gespeeld met uiteindelijk spannende kruisfinales! Naast de handbalwedstrijdjes werd er heel erg hard gegooid bij de snelheidsmeter. Ook was er een ballonnenclown die voor de deelnemers én bezoekers prachtige ballonfiguren maakten. Verder werden er een hoop lootjes verkocht, voor de loterij met fantastische prijzen, die mede mogelijk gemaakt werden door Adrichem Interieurbouw, de lokale winkels en restaurants van Heemskerk en de werkgevers van onze sporters, zoals Tante Tee en Brownies & Downies.

Ten slotte ging iedere sporter aan het einde van de dag met een prachtige medaille naar huis. Zonder onze sponsoren, zoals de Dirk Kuyt Foundation, de politievakbond ACP, de Vomar Voordeelmarkt, BoekweitOlie makelaars/taxateurs en de klanten van de Albert Heijn was het onmogelijk om deze dag te organiseren. Ook door de hulp van onze vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires was deze dag fantastisch. Sponsoren, EHBO’ers, tijdwaarnemers, scheidsrechters, fantastische omroepster, de vrouwen van de muziek, de sterke mannen voor het op- en afbouwen van de kramen, maatschappelijke stagiaires, deelnemende teams, organisatie en de supporters onwijs bedankt!

Klik hier voor de foto’s van deze fantastische dag! (Foto’s gemaakt door Willem Sauer)

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!