Verslag Dynamo E1 – DSS E3

We speelden zaterdag weer met een compleet team, Louise weer terug na gebroken pols en Lian haar 2e wedstrijd. Mooi moment voor een teamfoto voor op de site.

Afgelopen zaterdag waren alle meiden aanwezig, Mooi moment om de teamfoto te maken. Met een compleet team traden we aan tegen Dynamo E1 in Schermerhorn.

De eerste helft moesten de meiden van de DSS E3 nog een beetje wakker worden. Veel onnodig balverlies en een wat matte houding bij het verdedigen waardoor Dynamo gemakkelijk kon scoren. We een paar goede acties van Lisa en scoorde mooi. 4 Tegen 8 was de ruststand.

Na een peptalk door de coaches in de pauze zagen we de 2e helft een scherp en energiek DSS E3. Wat hebben ze de 2e helft goed gespeeld. Iedereen ging er voor en speelden lekker de bal rond. Het publiek heeft er ontzettend van genoten. Een mooie 10-13 overwinning was het resultaat van een goede wedstrijd.

Iedereen ging er voor en dat resulteerd in hartstikke leuk en goed handbal. Echt DSS, door samenwerking sterk.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!