Verslag F3 toernooi Havas Almere

Het eerste toernooi van DSS F3 dit seizoen

We beginnen allemaal met wat gezonde spanning en super veel zin aan de warming up met alle teams die meedoen. Lekker de muziek aan en bewegen maar met heerlijk weer! De eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen Harderwijk 2. Wat trappen ze goed af. Er wordt verdedigd, ballen worden veroverd, een goed samenspel en ook het vrij lopen deden ze super goed. Dit gaf als resultaat 6-1 winst.

Daarna moesten ze tegen Volendam 2. Helaas was het team niet compleet waardoor ze tegen een ander team moesten spelen namelijk Havs 2 met 1 jaar meer ervaring. Toch hebben e door het niet op te geven 1-3 gespeeld.

Als laatste moesten ze tegen HVBS2. De ouders langs de kant vonden dit de lastigste tegenspelers omdat ze verdedigden met hun hakken tegen de cirkel in plaats van proberen om de bal te veroveren maar onze kanjers vonden dit niet en zorgden voor een 8-0 overwinning!

Toen kwam de prijsuitreiking. Alle teams hebben een prachtige beker meegekregen voor  het meedoen!

 

 

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!