Vierde keer op rij gelijk voor DSS

DSS speelde afgelopen zondag 12 november een wedstrijd tegen Fiqas Aalsmeer.

Het beloofde een spannende pot te worden want DSS stond met één punt boven Aalsmeer in de competitie.
DSS begon de wedstrijd niet scherp genoeg. Het tempo lag te laag en de meeste afstandsschoten troffen geen doel. Een tegen een acties op de hoek, opbouw en cirkel waren succesvoller. In de dekking stond DSS sterk waardoor Aalsmeer niet bij de Heemskerkse ploeg weg kon lopen. In de rust was de stand 11-12.

Na de rust ging DSS fanatieker spelen, maar door de gretigheid vielen er achterin gaten waar Aalsmeer dankbaar gebruik van maakte. De stand bleef gelijk opgaan.

DSS speelde hun laatste balbezit met 20 seconden op de klok fantastisch uit waardoor zij op 22-23 voorsprong kwamen. Aalsmeer was razendsnel met hun tegenaanval en kregen op 15 meter een vrije bal. In tussentijd ging de zoemer waardoor dit de laatste kans was voor Aalsmeer. DSS blokte de bal, maar deze ging met een stuitje richting het doel van de keepster. Door het effect wat aan de bal zat, had de keepster geen kans meer om de bal te stoppen waardoor deze in het doel belandde. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 23-23.

Dit is het vierde gelijk spel op rij voor DSS iets wat zeer zeldzaam is in de handbalwereld.
Volgende week speelt DSS op zaterdag 18 november om 19.30 uur thuis tegen PSV uit Eindhoven. Zij zijn de hekkesluiter van de eerste divisie.

DSS staat momenteel vijfde in de competitie en is aan haar stand verplicht om de punten in Heemskerk te houden.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!