Verslag Maedilon VZV – DSS E1

We speelden zaterdag tegen een pittige tegenstander, de meiden van VZV E1. Helaas was Raïza ziek, gelukkig konden Yenthe en Emma met ons meedoen.

VZV begon sterk met snelle aanvallen, dit resulteerde in een 3-0 achterstand. DSS herpakte zich gelukkig snel en kwam beter in de wedstrijd, en kon een paar keer mooi scoren dankzij mooie aanvallen en goed samenspelen. We kwamen daardoor op gelijke hoogte en gingen door met scoren. Bij rust stond het 7-10 voor DSS. Na een flinke slok drinken en een peptalk van Carla en Petra gingen we er weer tegenaan.  Uiteindelijk werd het 12-21 voor DSS. Mooie aanvallen, mooie doelpunten, goed verdedigen en super gekeept.
En er is een nieuwe traditie ontstaan, diegene die het 20e doelpunt maakt moet een appeltaart bakken. Dat was nog even spannend, ik scoorde de 20e maar er was al een overtreding gemaakt en we kregen een shoot-out, deze werd genomen door Marit en hij zat erin! Volgende week appeltaart van Marit. Lekkerrrrr!!!!  We spelen dan thuis tegen KSV.

Yentl

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!