Viering 25-jarig jubileum van DSS met de jeugd

Afgelopen weekend stond in het teken van het 25-jarig jubileum van DSS. Zondag is het jubileum gevierd met alle jeugdleden en wat was het een geslaagde dag.

In de ochtend streed onze oudste jeugd om de titel Wereldkampioen 2017. Wat zagen ze er allemaal mooi uit! Ieder team had zijn best gedaan om zich zo origineel mogelijk te kleden, passend binnen het continent dat vertegenwoordigd werd. De teams kwamen in actie tijdens touch rugby onder aanvoering van Remko Ris, de pijl en boog shoot out, waterestafette en de verschrikkelijke toren van Pisa gevolgd door het puntschieten.
Na een gezonde lunch, verzorgd door de gezonde kantine van Albert Heijn was het in de middag de beurt aan onze jongste jeugd.

Alle D, E en F-jes waren gemixt en verdeeld over 10 landen tijdens het landentoernooi. Voordat de wedstrijden werden gespeeld was er een gezamenlijke warming-up, verzorgd door Ilse en Semmy. Tussen de wedstrijden door kon er gesmikkeld worden bij de eetkraam in de tent. Hier stonden allemaal hapjes uit de verschillende landen klaar. Alle wedstrijden werden gecoacht en gefloten door onze B- en C-jeugd. Top gedaan jongens en meiden!

Als klap op de vuurpijl werd de dag afgesloten met een SCHUIMPARTY op veld 1.

De jubileumcommissie wil iedereen die heeft meegeholpen om deze onvergetelijke dag mogelijk te maken van harte bedanken.

Het was, mede dankzij het zonnige weer, een echte feestdag. De foto’s spreken voor zich!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!