Vrijdag 11 september jl. was er een samenzijn van DSS vrijwilligers. Bij binnenkomst kregen de vrijwilligers koffie/thee met een overheerlijk stuk chocolade- of appeltaart mét slagroom gemaakt door Taartenmakerij De Springvorm, gevestigd in de Cirkel (Harteheem).

Namens het voltallige bestuur – bestaande uit Ingrid Mous en Jaap Tuinenbreijer – sprak Ingrid een woord van waardering voor de aanwezige vrijwilligers en ook natuurlijk bedoeld voor diegenen die er niet bij konden zijn (volgende keer misschien?).

Zonder bal geen wedstrijd, zonder vrijwilligers geen vereniging!!

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij zijn van essentieel belang.

Honderden wedstrijden en zo’n 1000 trainingen per jaar. Vaak zes dagen per week zijn trainers, coaches, begeleiders in de weer om zo’n 240 speelsters en spelers te trainen en te begeleiden bij wedstrijden. Elke week je stinkende best doen om spelers te motiveren, te leren en ze beter te laten worden, is een grote prestatie. Ook tijdens de wedstrijden loopt alles op rolletjes dankzij wedstrijdcoördinatoren, kantinepersoneel, scheidsrechters, etc.

Dankzij de diverse commissies die sinds vorig jaar oktober in het leven geroepen zijn, loopt alles stukken beter. DSS kan nog steeds vrijwilligers gebruiken om een aantal vacatures binnen de commissies te vullen, zodat er een betere taakverdeling is en er geen dubbele functies vervuld hoeven te worden. Vele handen maken licht werk en blijft het voor iedereen leuk.

Na het formele gedeelte was er voldoende tijd om, onder het genot van een drankje en een hapje, gezellig bij te kletsen. Het was een leuke en geslaagde avond.