Waterland cup 2018 voor de F1 en F2

Zaterdag 20 oktober organiseerde de handbalverenigingen HV Vido en HV Kras/Volendam gezamenlijk voor het eerste de waterland cup voor F en E jeugd.

Onze F jeugd had zich op uitnodiging aangemeld voor dit toernooi.
Zaterdag in alle vroegte (7.50 uur) vertrokken de F1 en F2 richting Purmerend waar het toernooi in sporthal de Beuk gespeeld werd.
Daar aangekomen snel omkleden en naar het veld. F1 en F2 zaten in dezelfde poule, dus al het meegereisde publiek kon ter hoogte van veld 2 op de tribune zitten.
F2 trapte af tegen Vido F2, terwijl de F1 aan de zijkant allerlei leuke spelletjes kon doen.
De standen werden niet bijgehouden door de scheidsrechter, maar F2 wist wel te winnen van het nog maar net startende F2 van Vido. Daarna de F1 tegen Volendam F2. Dit moesten de meiden van de F1 een beetje rustig aan doen, want dit waren allemaal nog kleine kinderen die net begonnen waren met handbal. DSS F1 ging als winnaar van het veld. F2 deed gelijktijdig een potje tjoukbal.
Meteen daarna F1 tegen Vido. Deze werd ook door F1 gewonnen. F1 had even pauze en de F2 moest aantreden tegen Volendam.
Maar de laatste wedstrijd was het leukst. Namelijk F2 tegen F1. Beide teams waren natuurlijk gebrand om te winnen. En de strijd ging gelijk op en na een mooie pot trok de F2 aan het langste eind en wist net ff meer doelpunten te maken.
Daarna nog even shout-outs nemen tegen elkaar, foto maken en douchen.
En voor de inzet kregen alle kinderen een mooie medaille als aandenken.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!