Wedstrijd DSS-Hercules afgelast

Zaterdag 20 januari reisden de speelsters van DSS vol goede moed naar Den Haag om aan te treden tegen de nummer 12 uit de competitie, Hercules.

Eenmaal in Den Haag aangekomen bleek de wedstrijd vóór de dames, van de A-junioren, halverwege te worden gestaakt vanwege wateroverlast in de hal. Een pijpleiding bovenin de zaal lekte waardoor er veel water naar beneden kwam. Door deze grote hoeveelheid, die overigens ook ín het veld terecht kwam, kon de veiligheid van de speelsters niet worden gewaarborgd waardoor de scheidsrechters besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.
DSS vertrok dus weer naar Heemskerk zonder een enkele minuut gespeeld te hebben. Dit betekent dat er een herkansing van deze wedstrijd zal moeten plaatsvinden. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend, het zal nader bepaald moeten worden door het Nederlands Handbal Verbond.
Aankomende zaterdag stapt DSS opnieuw in de auto voor een uitwedstrijd. Zij mogen dan strijden tegen Eurobottle/Voorwaarts in Twello (vlak bij Deventer). De wedstrijd zal om 20.00 uur starten. Bij winst zou DSS zeer goede zaken doen omdat Voorwaarts momenteel 4e in de competitie staat, twee plekken boven DSS.

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!