Handbalvereniging DSS organiseert zaterdag 13 februari 2016 van 18.00 tot 19.00 uur een G-handbalwedstrijd in sporthal De Waterakkers, Kerkweg 217 in Heemskerk. Voor het eerst komt het team van DSS daadwerkelijk in actie, en wel voor een demonstratiewedstrijd met en tegen SEW uit Wognum. De G-sporters van DSS hebben een aantal weken hard getraind en willen heel graag hun krachten meten met een ware tegenstander. Wij heten u van harte welkom om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn om beide teams in actie te zien.

De DSS jeugd zal ook aanwezig zijn om aan te moedigen en zal voorafgaand aan deze sportavond al haar creativiteit gebruiken om mooie spandoeken te maken.

Wilt u na het zien van deze wedstrijd ook een keer meetrainen met het G-team? Of weet u iemand die dat graag zou willen? Dat kan! De trainingen zijn op maandag van 19.30-20.30 uur in sporthal Waterwijk, Pieter Cheeuwenlaan 2 in Beverwijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Neeft, tel. 06-51179338.

Na deze demonstratiewedstrijd speelt dames 1 van DSS haar eredivisie competitiewedstrijd tegen SEW uit Wognum. Ook zij kunnen wel wat aanmoediging gebruiken!

g-handbal