Zondag 10 maart 2e DSS G-handbal toernooi

Kom jij ook aanmoedigen bij het leukste toernooi van het jaar?

Na het zeer geslaagde toernooi van vorig jaar,  smaakt dit naar meer.

Dus ook in 2019 organiseert DSS een G-handbaltoernooi in sporthal De Waterakkers. Dit jaar nemen er 6 teams deel aan het toernooi.

Wegens groot succes staat ook de komende editie een teamparade gepland waarbij alle teams mogen oplopen met vlag of mascotte onder begeleiding van een feestelijk muziekje.

Naast de wedstrijden waar het spelplezier voorop staat, kan er op doel gegooid worden waarbij gemeten wordt hoe hard je kunt gooien, is er een loterij en voor alle deelnemers is er een kleine attentie om mee naar huis te nemen.

Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsors van deze fantastische dag, zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren! Namens alle deelnemers en betrokkenen een groot applaus!

In februari kunt u ervoor kiezen om de embalaggebon van de lege flessen te doneren aan het G-handbal Toernooi. Bij Albert Heijn Rijksstraatweg staat een emballagezuil waarin u de bon kunt doneren! Dus reden te meer om boodschappen te doen bij Albert Heijn Rijksstraatweg!

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dirk Kuyt Foundation, ACP Politievakbond, Vomar Voordeelmarkt, Boekweit Olie Makelaars/Taxateurs, Albert Heijn Rijksstraatweg en alle onbetaalbare vrijwilligers!

Lid worden?

Vind je handbal ook zo’n leuke sport en zou je zelf ook willen spelen? Of het voor de gezelligheid is of op niveau, bij Handbal Vereniging DSS is het allemaal mogelijk. Schrijf je nu in!